Общи условия

Използването на електронен магазин www.farfoleta.com автоматично означава, че сте съгласни и приемате общите условия по-долу.

ВИЗИЯ И СЪДЪРЖАНИЕ

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com си запазва правото да променя дизайна на сайта както и неговото съдържание по всяко време. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

ПОКУПКА

При извършена покупка от ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Извършената покупка ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка , чрез наложен платеж.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни в ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

ПОРЪЧКА

Стандартна поръчка

Системата за поръчки в ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com е изкючително лесна за ползване:

1. Изберете желания артикул – цвят, комплект или не.
2. С натискане на бутона „КУПИ“ го добавяте в количката си.
3. След като приключите пазаруването влезте в коликата си посредством горната или страничната икони.
4. С натискане на бутона „ИЗПРАТИ ПОРЪЧКА“ ще се отвори нова страница, където ще можете да попълните Вашите данни и желан метод на получаване.
5. С натискане на бутона „ПОТВЪРДИ“ ние ще получим Вашата поръчка, а Вие ще получите електронно писмо с информация за поръчката.
6. До 24 часа ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката.
5. Заплатете на куриера стойността на пратката.
При финализиране на вашата поръчка, вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени. Имате възможност да промените вашата поръчка. След като завършите поръчката ще получите и-мейл с детайлите на направената от вас поръчка.

Индивидуална поръчка

Ако имате собствена идея или не знаете какво да подарите можете да се обърнете към нас. Освен предложените в магазина продукти изработваме и персонални артикули по Ваш модел или проект.

Как да направите индивидуална поръчка?

Има два варианта:

1. Имате идея или проект – Свържете се с нас чрез модула за персонални поръчки. Изпратете ни подробно описание на Вашето желание и снимки, ако разполагате с такива – артикул, цвят, размер, материал, характеристики и каквото друго прецените. В рамките на 24 часа ще се свържем с Вас, за да договорим изработката, срока и цената.

2. Нямате представа какво да подарите – Опишете ни човека, за когото е предназначен подаръка с три думи. До 24 часа ще получите пет предложения за персонални подаръци, от които ще можете да изберете. Всеки проект ще бъде придружен с описание, цена и време за изработка. Потвърждението на поръчка се прави с изпращане на избраното от Вас предложение.

ВАЖНО!

Индивидуалните поръчки не подлежат на замяна и връщане! Направените поръчки с персонален дизайн и надпис на име също не подлежат на замяна и връщане! Изпращат се с курие без право на преглед! Индивидуалните поръчки се заплащат предварително изцяло или с 50% капаро по банков път. След направата на поръчка ще се свържем с Вас по телефона и ще получите мейл с банкова сметка.

За да направите поръчка от ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com може да се регистрирате или не.

Ако все пак не желаете да попълвате „задължителни полета“ и за да ви спестим време може да направите поръчка и на телефон : 0884 326 440. От 9.00 до 21.00 ч. сме на ваше разположение.

picture2 - УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА, ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Плащане:Плащането в ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com става:
– чрез наложен платеж – плащане при доставка – при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера;
– при вземане от ателието и заплащане на място.• Доставка– при поръчка на стойност над 200 лв. доставката до избран от вас офис на Еконт или Спиди е безплатна;
– всички доставки се извършват чрез куриерските фирми Еконт или Спиди;
– транспортните разходи са за ваша сметка;
– към доставките са приложими условията на фирмите Еконт и Спиди;
– За направеното от клиента плащане Еконт и Спиди издавта разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ
– по предварителна уговорка поръчката може да бъде получена на място в ателието на Фърфолета.• Срокове– Стоки се изпращат след потвърждение по телефона.
– Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
– Доставката се извършва в рамките на работния ден (от 9.00ч. до 18.30ч.).
– Доставка за страната – от 2 до 3 работни дни след изпращане на поръчката.
– Стоките от съответната пратка могат да бъдат преглеждани преди заплащане на сумите по доставка и наложен платеж.
– Поръчки се потвърждават от 10.00ч. до 15.00ч.
– Поръчки направени след след 15.00ч. се обработват на следващия работен ден.

Отказ от поръчка (рекламация)

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването ѝ. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Потребителят изпраща и-мейл на: farfoleta@mail.bg посочен в ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com. Таксата за доставка на стока обратно до офиса на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА www.farfoleta.com е за сметка на клиента. По желание на клиента, стоката може да бъде заменена с друга, стойността и да бъде приспадната от нова поръчка или сумата да бъде възстановена по банков път или като наложен платеж на куриера. Сумата се възстановява след получаване на стоката от управителя на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА ВЪЛШЕБСТВА и след проверка на целостта и.

ВАЖНО!

Индивидуалните поръчки не подлежат на замяна и връщане! Направените поръчки с персонален дизайн и надпис на име също не подлежат на замяна и връщане!

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

За въпроси неуредени в тази част се прилага Българското законодателство.

Условията за ползване са валидни за всичко потребители на www.farfoleta.com.

Защита на личните данни

Ние уважаваме неприкосновеността на личния Ви живот във връзка с това ще предприемем необходимите мерки, за да гарантираме защитата на личните Ви данни

 

1. В електронен магазин “Farfoleta.com” потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

2. Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “Farfoleta.com” да бъде закрит техният потребителски профил.

3. “Farfoleta.com” има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

4. “Farfoleta.com” няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин “Farfoleta.com” и нарушаване на етикета, администраторите на “Farfoleta.com” имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

6. “Farfoleta.com” запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.

7. “Farfoleta.com” съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

8. “Farfoleta.com” използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията в уеб сайт и поведението на потребителите.

9. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.

10. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.

11. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.

12. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.

13. Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията.

14. Чрез регистрационната форма събираме следния тип информация:
*персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Пол, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.
*неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.

15. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от “Farfoleta.com” за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.

16. Вие сте отговорен за поддържането на кофиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.