Posted on

Несесерът – стил, удобство и практичност

Ръчно изработен несесер

Несесерът има много и различни приложения – от организиране на ученическите принадлежности, до превръщането му в стилен аксесоар за козметиката на дамите и господата. Но превърнал се в част от ежедневието ни несесерът остава някак незабележим сгушил се удобно на дъното на чантата или в някой ъгъл на бюрото.

Наскоро преоткрих удобството и практичността на малкото дамско несесерче за гримове. Но ми беше някак скучно, едноцветно и безлично. Извадих от гардероба малки разноцветни парченца и си направих ново весело несесерче, което при всяко отваряне ми носи наслада и предизвиква усмивка. И в желанието си да споделя това усещане с повече хора се увлякох и направих цяла серия свежарски аксесоари.

Но да се върнем на практичността. Различните размери позволяват да изберем най-подходящия за целта ни. Те организират хаоса в чантата, чекмеджето, куфара. Висококачествените памучни платове придават уникална визия и позволяват лесна поддръжка в пералнята. Несесерът може да бъде необикновен и стилен, както и удобно моделиран според предназначението си. За път, за всеки ден, с цип, с копче, голям, малък или с нестандартна форма, за подарък или за вас самите – несесерчето е неизменна част от ежедневието ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *